Smart. Temperature solution.
Get In Touch
29 Iunie 2021
Activitatea Tmax Germania a fost recunoscută prin acordarea titlului TOP 100
Activitatea Tmax Germania a fost recunoscută prin acordarea titlului TOP 100 pentru prima dată în 2021. Acest premiu se acordă anual celor mai inovative companii germane din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii. Premiul vine să confirme efortul inovativ depus de echipa de cercetare și dezvoltare Tmax.
Acest premiu urmărește printr-un proces de analiză extrem de minuțios dacă proiectele de inovare înscrise în competiție sunt rezultatul unor abordări planificate și controlate sau rezultatul unor coincidențe – cu alte cuvinte urmărește nivelul de re-editare a succesului inovativ. De asemenea se urmărește modul de implementare a soluției oferite în piață. Anul acesta datorită situației generate de criza Covid-19 s-a adăugat o nouă scțiune care a urmărit răspunsul antreprenorial la criza generata de coronavirus.

Sub conducerea lui Thorsten Thom, Director al Consiliului Director al Tmax Group, și Dr. Jesco Gumprecht, Manager Dezvotare, Tmax  s-a dezvoltat semnificativ în acest domeniu al inovării devenind un partener de încredere în acest sector nișat în care activează.
“Titlul de inovator TOP 100 este extrem de important pentru mine,” explică Thorsten Thom. “ Demonstrează importanța inovațiilor în cadrul Tmax și subliniază eforturile și reușitele pe care le avem în demersurile de implementare a unui management eficient al inovării.”

“Fără inovare nu vom avea un viitor.” Thorsten Thom este convins de acest lucru și explică: “de aceea este crucial să împingem mereu limitele, să identificăm și să abordăm sistematic noi subiecte. Ținta noastră este întotdeauna avantajul pe care îl putem oferi beneficiarului final, valoarea adăugată prin inovare clienților noștri.”

Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ