Smart. Temperature solution.
Get In Touch
TMAX GROUP
Viitorul se bazează pe istorie!
TMAX GROUP
Istoric
Fondată în 1976 la Manheim, Thermamax se bucură de recunoaștere la nivel mondial în domeniul proiectării și producției de sisteme de izolare termică și fonică  pentru o gamă variată de echipamente pentru autovehicule, transport maritim și aerian, material rulant precum și de tehnologii noi bazate pe utilizarea bateriilor electrice și a hidrogenului.
În 2021 suntem prezenți cu unități de producție pe 3 continente, în 6 țări (Germania, Italia,  Serbia, Romania, Statele Unite ale Americii și China).
Pionieri în acest domeniu inginerii Tmax Group inovează soluții customizate ce cuprind toți pașii de la concept la producția de serie. Atenția la managementul calității - atestată prin obținerea a numeroase certificate în domeniu, ingineria inteligentă, testările și simulările complexe,  au dus la creșterea continuă a  vânzărilor  cu o medie anuală de 5%.
45+
YEAR WORK IN INDUSTRY
Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ