Smart. Temperature solution.
Get In Touch
TMAX GROUP
Viitorul se bazează pe istorie!
TMAX GROUP
Pregătiți pentru un viitor mai curat!
TMax Group oferă cele mai performante soluții la nivel mondial pentru sistemele de izolare termică și fonică, fiind recunoscută pentru orientarea spre îmbunătățirea proceselor.
TMax Group dezvoltă permanent tehnologii inovative pentru soluțiile utilizate în scopul reținerii căldurii la interiorul sistemelor de funcționare ale motoarelor pentru optimizarea proceselor și reducerea emisiilor, având ca scop final o abordare sustenabilă a mediului înconjurător.

Pregătiți pentru provocările viitorului!

Țintim permanent reducerea emisiilor, a consumului de carburanți, creșterea eficienței și reducerea masei componentelor și sprijinim demersurile producătorilor de motoare din toate industriile în preocuparea lor de a se conforma standardelor de reduce a emisiilor.
Oferim suport activ clienților noștri care doresc să dezvolte tehnologii în mișcare sustenabile pentru un mediu curat.

Acordăm o atenție deosebită sistemelor non-poluante ale viitorului bazate pe baterii electrice și tehnologie bazată pe utilizarea hidrogenului.

Viziune – înțelegem temperatura și inovăm mereu tehnologii pentru reducerea emisiilor.
Misiune – să avem un mediu mai curat
-    Garantăm siguranța
-    Creștem eficiența
-    Reducem emisiile


Tmax Sibiu este certificate conform standardul de calitate ISO 9001:2015 in procesul de productie pentru sistemele de izolare termică. [PDF]


Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ