Smart. Temperature solution.
Get In Touch
Știri - Noutăți
Orice drum lung începe cu primul pas

În luna august 2021 Echipa Tmax Sibiu a început călătoria spre performanță alături de colegii de la sediul central din Mannheim.

CITEȘTE MAI MULT
Angajăm pentru noua unitate de producție Tmax Sibiu
Procesul de recrutare și selecție pentru noua unitate de producție Tmax Sibiu, membră a grupului multinațional Tmax Group au fost demarate. Capacitatea de producție va fi susținută în primul an cu un personal de 40 – 70 de angajați
CITEȘTE MAI MULT
Activitatea Tmax Germania
Activitatea Tmax Germania a fost recunoscută prin acordarea titlului TOP 100 pentru prima dată în 2021. Acest premiu se acordă anual celor mai inovative companii germane din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.
CITEȘTE MAI MULT
Tmax Group patentează
Utilizarea bateriei litiu-ion este asociată unor riscuri crescute din punct de vedere termic. De aceea siguranța generală în eventualitatea unui incendiu are un rol esențial în proiectarea carcasei bateriei.
CITEȘTE MAI MULT
Tmax incepe productia la Sibiu
Începând cu luna iulie 2021 peisajul economic al Sibiului se va largi odată cu demararea activității companiei Tmax Sibiu. Parte a grupului Tmax Group cu sediul central in Manheim - Germania, compania din Sibiu, se alătură celorlalte unități de producție ale grupului din Germania, Serbia, Italia, China și Statele Unite ale Americii.
CITEȘTE MAI MULT
Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ