Smart. Temperature solution.
Get In Touch
29 Iunie 2021
Tmax incepe productia la Sibiu
Începând cu luna iulie 2021 peisajul economic al Sibiului se va largi odată cu demararea activității companiei Tmax Sibiu. Parte a grupului Tmax Group cu sediul central in Manheim - Germania, compania din Sibiu, se alătură celorlalte unități de producție ale grupului din Germania, Serbia, Italia, China și Statele Unite ale Americii.
Decizia conducerii de a deschide aceasta unitate de producție în România este una strategică, menită să reducă riscurile care pot apărea la nivel global, asigurând totodată o mai bună capacitate de livrare. Unității din Sibiu i se va aloca o nouă linie de produse prevăzute cu materiale izolatoare textile ce va deservi clienții din Europa. Într-o primă etapă ne așteptăm să ne formăm o echipă cu care să demarăm de până la 40 de angajați , ulterior în partea de producție o să ajungem la 150 de angajați.
Procesele de producție vor solicita personal cu un înalt nivel de calificare în sectorul prelucrărilor mecanice și cel al producției textile pentru a producția de echipamente de foarte bună calitate destinate clienților noștri OEM importanți. Angajații companiei vor proveni din piața locală a forței de muncă și vom investi in dezvoltarea lor profesională prin programe de formare atât la sediul din Germania cât și in-house. Într-o prima etapă vor fi secondați de angajați ai companiei din Germania pentru a facilita procesul de învățare.

Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ